Ericom Software – Productoverzicht
About Us

Ericom Software — Access Done Right

Ericom Software is een toonaangevende fabrikant van enterpriseoplossingen voor applicatietoegang en virtualisatie. Since 1993 helpt Ericom gebruikers met toegang tot bedrijfskritische applicaties die draaien op een breed scala van Microsoft® RDS / Terminal Services, Virtual Desktops (VDI), Cloud platforms en andere systemen. Met meer dan 8 miljoen installaties in 45 landen. Ericom heeft kantoren in de Verenigde Staten, Europa en het Midden Oosten en een wereldwijd netwerk van distributeurs, strategische- en OEM partners.

Ericom's krachtige en intuïtieve oplossingen bieden een ongeëvenaarde schaalbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie in een gemakkelijk op te zetten omgeving. Dit stelt organisaties in staat om te tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar mobiele oplossingen, gebruiksvriendelijkheid en snelheid in applicatietoegang terwijl de kosten van IT omgevingen en risico's tot een minimum worden beperkt.

Ericom Connect®

Grenzeloos werken met een zeer uitgebreid management platform van enterprise niveau ontwikkeld door een toonaangevend bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in uitsluitend de applicatietoegang branche. Met ongelimiteerde schaalbaarheid kunt u vanuit een gemakkelijk te gebruiken webinterface een ongelimiteerde hoeveelheid aan gebruikerssessies beheren en monitoren.
Info   |    Probeer nu 30 dagen   |    Ericom Connect

Ericom AccessNow

Een industriestandaard op het hoogste niveau om op basis van HTML5 remote toegang te krijgen tot uw Windows applicaties en desktops (fysiek of virtueel) vanaf ieder apparaat en op elke lokatie door een standaard (HTML5) webbrowser te gebruiken.
Info   |   Live Demo

Ericom Blaze (RDP acceleratie)

Ericom's RDP compressie software brengt u een superieure en veilige bureaubladervaring gelijk aan werken op een lokale PC over WAN of LAN verbindingen terwijl het gebruik van bandbreedte voor RDP netwerkverkeer drastisch wordt verlaagt
Info   |   Probeer nu 30 dagen gratis

Emulatie oplossingen

Ericom levert een set aan krachtige terminal emulatie oplossingen voor Windows, Mac OS X en Linux voor een tal van hosts waaronder IBM Mainframe en AS/400, Unix en Open VMS. Beschikbaar zijn meer dan 35 verschillende soorten emulatie types waaronder IBM 3270, IBM 5250 en VT100. Uitgebreide beveiliging is inbegrepen door gebruik te maken van SSO, SSL / SSH en Kerberos
Info   |   Probeer nu 30 dagen gratis

Ik ben echt helemaal weg van Ericom Connect 7.0... Alles is zo simpel als het zijn moet en er zijn vele zaken rondom rapportage en analyse die Citrix niet heeft, zelfs niet na 20 jaar.

Brian Madden

Schrijf je in!

Ontvang nieuwsbrieven, whitepapers en belangrijke product informative en aankondigingen in je mailbox. Vul je emailadres hieronder in!